«Аграрні розписки» довели свою життєздатність в українській дійсності!

Попит на «аграрні розписки» в Україні продовжує зростати. Протягом 2017 року оформлено понад 160 товарних і фінансових розписок, близько 70 з яких вже успішно виконано і закрито. Розмір залучених коштів перевищив 1 мільярд гривень!

Проект «Аграрні розписки в Україні» незабаром охопить всю територію країни. Такий прогноз дають представники проекту, які зараз активно проводять навчальні тренінги для кредиторів і нотаріусів. Очікується, що додаткову активність в галузі простимулює введення в дію Реєстру аграрних розписок.

Попит на «аграрні розписки» в Україні стабільно зростає. Все більше число аграріїв висловлюють зацікавленість в отриманні коштів під заставу майбутнього врожаю. Проявляють активність і кредитори, які готові укладати подібні договори з представниками сільськогосподарських підприємств.

В даний час «аграрні розписки» вже оформили багато виробників масляних і зернових культур. Овочівники і садівники поки більш насторожено ставляться до нового для нашої країни інструменту фінансування, але також не заперечують можливість в подальшому взяти гроші «під розписку».

В даний час в Україні зареєстровано близько 160 договорів, з яких є як фінансові (більше 95), так і товарні (більше 65) розписки. За свідченням авторів проекту, більше 70 таких угод успішно виконано і закрито. Загальний обсяг коштів, які представники галузі отримали по «аграрним розписках» склав більше 1 мільярда гривень!

Проект «Аграрні розписки»: в чому секрет успіху?

Представники малих і середніх аграрних господарств постійно знаходяться в пошуку сезонних грошей, які можна отримати швидко і дешево. І оформлення «аграрних розписок» здатне стати дієвим інструментом для залучення фінансів.

Така програма успішно розвивається в Бразилії. Близько 20 років тому умови для розвитку фермерських господарств в цій країні були схожими з тими, що сьогодні складаються в Україні. Держава не поспішала підтримувати аграріїв, а кредитування по надвисоким ставкам, встановленими банками та іншими фінансово-кредитними організаціями, дрібним і середнім фермерським господарствам було не по кишені. Можливість залучення коштів по «аграрним розписках» відкрила для бразильських аграріїв нові горизонти. В результаті, за пару десятиліть фінансовий інструмент допоміг згенерувати оборотний капітал в 30 млрд доларів.

Бажаєте розширити можливості свого фермерського господарства за рахунок автоматизації польових робіт, і вже знайшли кредитора за програмою «аграрних розписок»? У свою чергу, ми готові запропонувати вам широкий асортимент спецтехніки та комплектуючих, вартість яких нижча за середньоринкову. У нашому каталозі ви знайдете надійні і продуктивні агрегати за конкурентними цінами!

Обратный звонок
Оставьте заявку и наш менеджер свяжется с Вами в ближайшее время