Лізинг сільгосптехніки: вигідно, безпечно, практично!

Ви вже давно в аграрному бізнесі і потребуєте надійних, функціональних агрегатів для поновлення або розширення арсеналу обладнання фермерського господарства? Робите перші кроки на шляху до створення власної агрофірми, але поки немає можливості купити нову техніку за повну вартість? Компанія Veles Agro пропонує лізинг надійної і довговічною техніки, здатної найкращим чином задовольнити потреби сучасних аграріїв!

Що таке лізинг? Для кого актуальний цей фінансовий інструмент?

Незважаючи на те, що Україну традиційно називають «житницею Європи», до теперішнього часу в країні відсутні ефективні державні програми з підтримки фермерських господарств. Великі агрохолдинги, які мають сотнями і тисячами гектарів орних полів, відчувають себе в ринкових умовах більш впевнено, але і у них періодично виникає необхідність в залученні додаткового фінансування для поліпшення матеріально технічної бази. І якщо традиційні кредитні продукти здатні боляче вдарити по кишені аграріїв, заганяючи їх у жорсткі рамки і, раз у раз, намагаючись посадити бізнес-корабель на мілину, то лізинг здатний стати справжньою паличкою-виручалочкою.

Банківські лізингові програми сьогодні затребувані серед представників малого і середнього агробізнесу, які бажають раціонально використовувати фінансові ресурси для розширення можливостей, відкриття нових перспективних напрямків, підвищення прибутковості господарської діяльності. Існує два основні різновиди лізингу – фінансовий та оперативний (операційний). Останній варіант актуальний в випадках, коли немає можливості виплатити великий авансовий платіж, або техніка потрібна на нетривалий термін, і в подальшому в планах у лізингоодержувача заміна вже експлуатованої на більш досконалу модель обладнання.

Фінансовий лізинг – інвестиційна діяльність фінансово-кредитних організацій, які викуповують предмет лізингу у постачальника і передають його лізингодавцю. Після виплати всієї суми за договором лізингу сільгосптехніка переходить до клієнта банку, і він отримує можливість розпоряджатися майном на власний розсуд. Фінансовий лізинг на термін до 5-ти років відрізняється більш низькими процентними ставками і можливістю коригування схеми погашення боргу з урахуванням сезонності бізнесу.

Переваги лізингової програми від лідера банківської сфери України

Компанія Veles Agro – офіційний дилер одеського підприємства, продукція якого затребувана серед українських аграріїв і далеко за межами країни. Грунтообробна, посівна, збиральна техніка від заводу «Велес-Агро» відрізняється демократичною вартістю і підвищеним робочим ресурсом. Незважаючи на істотну різницю цін в порівнянні з європейськими аналогами, обладнання від вітчизняного виробника може виявитися не по кишені представникам дрібного і середнього бізнесу. Але вихід є! Програма лізингу від ПриватБанку відкриває перед фермерами такі переваги:

  • Можливість оперативно отримати в розпорядження необхідне обладнання вартістю від 300 000 гривен. Для оформлення угоди досить звернутися до найближчого відділення банку. Сьогодні банки охоче підтримують діяльність перспективних, що розвиваються фермерських господарств, тому шанси отримати фінансування в потрібному обсязі досить високі.
  • Відсутність необхідності відразу виводити велику суму з обороту господарства. Подальші платежі за договором лізингу покриваються вже за рахунок прибутку, одержуваної від експлуатації обладнання. Можлива адаптація лізингових платежів з урахуванням сезонності бізнесу.
  • В якості застави при оформленні договору лізингу на термін до 60-ти місяців виступає об’єкт лізингу, який надійно захищений від зворотних стягнень і арештів.
  • Сучасні ґрунтообробні і посівні агрегати дозволяють підвищити ефективність виконання польових робіт, що сприяє збільшенню прибутку та прискореної окупності техніки. По завершенню робіт на своєму полі фермер може здавати обладнання в оренду іншим фермерським господарствам.

Бажаєте докладніше дізнатися про умови програми «Фінансовий лізинг» від ПриватБанку та отримати допомогу у виборі обладнання? Скористайтеся консультативною допомогою менеджерів нашої компанії! В особі Veles Agro ви знайдете надійного союзника на шляху до успіху і процвітання вашого агробізнесу!

Обратный звонок
Оставьте заявку и наш менеджер свяжется с Вами в ближайшее время