Техніка «Велес-Агро» з вигодою до 25% за оновленою програмою держкомпенсації!

Закупка сучасної сільськогосподарської техніки та додаткового обладнання — гарна можливість поліпшити технологічні можливості аграрного підприємства та підняти прибутковість бізнесу. До недавнього часу аграрії змушені були самотужки шукати кошти на оновлення арсеналу сільгосптехніки, але тепер з’явилася реальна можливість суттєвої економії!

Детальніше про програму державної компенсації

Урядом запущено програму часткової компенсації витрат аграріїв на придбання техніки та обладнання від українських виробників, на реалізацію якої в бюджеті на цей рік закладено 1 млрд гривень! Детальніше про програму можна дізнатися на офіційному сайті Мінекономполітики та Мінагророзвитку (Постанова про компенсацію від 1 березня 2017 року), там же приведено перелік техніки та обладнання, які можна придбати з 25% компенсацією від реальної вартості, без врахування ПДВ. Програма державної компенсації поширюється на сільгосптехніку від вітчизняних виробників (локалізація виробництва — від 60%).

Як скористатися перевагами програми?

Продукція заводу «Велес-Агро», що з найкращого боку зарекомендувала себе серед українських аграріїв, повною мірою відповідає вимогам програми. Щоб придбати надійне та ефективне ґрунтообробне, посівне, жниварне обладнання з 25% компенсацією, потрібно виконати декілька простих кроків:

  • Ознайомитися з асортиментом продукції заводу «Велес-Агро» й обрати агрегати, що здатні оптимально задовольнити вимогам вашого фермерського господарства.
  • Дізнатися у менеджера нашої компанії або особисто впевнитися, що обрана сільгосптехніка є в переліку, який розміщено на офіційному ресурсі Мінекономрозвитку та Мінагрополітики.
  • Після підтвердження замовлення та отримання реквізитів розплатитися за покупку, користуючись послугами державного банку. Надати банківським службовцям документи, що підтверджують здійснення закупівлі (акт прийому-передачі, копію платіжного доручення).
  • Банк відправляє отриманий від клієнта пакет документів на розгляд Мінагрополітики. Не пізніше як через місяць після звернення ви матимете змогу отримати компенсацію в розмірі до 25% від вартості придбаного обладнання. Запуск програми компенсації — рука допомоги від держави аграріям й українським машинобудівнім підприємствам, що спеціалізуються на виробництві сільськогосподарської техніки та обладнання.

Придбання агрегатів що дорого коштують, але без яких неможливо організувати ефективну та результативну роботу фермерського господарства, здатне позначитися на фінансових статках великих агрохолдингів, завдати істотного збитку бюджету середніх і малих фермерських господарств. На думку членів робочої групи, програма компенсації дозволяє зменшити витрати на оновлення арсеналу сільгосптехніки на 25% та підвищити попит на обладнання від вітчизняних виробників.

Обратный звонок
Оставьте заявку и наш менеджер свяжется с Вами в ближайшее время